Nepostradatelní : buďte pilířem firmy - Godin, Seth, 1960- (Jan Melvil, 2011)
Příručka radí, jak se stát nepostradatelným pracovníkem pro svou firmu.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: profesní úspěch; pracovní motivace; tvůrčí myšlení; psychologie práce; career success; employee motivation; creative thinking; psychology of work; příručky; handbooks, manuals, etc