Almanach ambulantní gynekologie - Fait, Tomáš, 1971-; Dvořák, Vladimír, 1961-; Skřivánek, Aleš, 1965- (Maxdorf, 2009)
Publikace shrnuje současné možnosti ambulantní diagnostiky a léčby v gynekologii.
Keywords: gynekologie; ambulantní péče; gynecology; ambulatory medical care; monografie; monographs