Time management - Brodský, Jan (Ústav práva a právní vědy, 2014)
Shrnutí nejdůležitějších způsobů a rad, jak dobře nakládat s naším časem. Nechybí ani základní informace o prokrastinaci a zlodějích času.
Keywords: management času; time management; učební texty; educational texts