Zoologie - Papáček, Miroslav, 1953-2019 (Scientia, 2000)
Středoškolská učebnice zoologie bezobratlých živočichů i obratlovců.
Keywords: zoologie; zoology; učebnice středních škol; textbooks (secondary)