Tajemství lidského těla : čtyřiadvacet hodin v tajemném světě našeho těla a vědomí - Bodanis, David (Eminent : Knižní klub, 2000)
Na pozadí příběhu všedního dne normální pětičlenné americké rodiny nás autor sro- zumitelnou a poutavou formou seznamuje s tajemstvím fungování lidského těla. Popisuje a na nádherných fotografiích (většinou záběry z elektronového mikroskopu) ukazuje děje a reakce,které probíhají po celý náš život v našem těle a mysli a zajišťují tak jejich fungování, aniž bychom si to uvědomovali. 27.4.2000 Selinges OCH = P1b