Biologie v kostce : pro střední školy : [obecná biologie, botanika, zoologie, biologie] - Hančová, Hana, 1957-; Vlková, Marie, 1957- (Fragment, 2008)
Nové přepracované vydání Biologie v kostce spojuje dva původní díly. Je aktualizováno o nové poznatky v biologii, především systémy organismů, je přehlednější a členěné do různých oddílů a tabulek. Shrnuje základní poznatky středoškolské biologie a je vhodné především pro opakování k maturitě a přijímacím zkouškám na VŠ. Učebnice je rozdělena do částí podle hlavních biologických oborů.
Obsahuje rejstřík
Keywords: biologie; biologie člověka; učivo středních škol; biology; human biology; secondary school curriculum; učebnice středních škol; příručky; textbooks (secondary); handbooks, manuals, etc