Praktická a laboratorní výuka chemie : na základních a středních školách - Mokrejšová, Olga, 1958- (Triton, 2005)
Publikace pro učitele slouží k přípravě laboratorních prací a demonstračních pokusů v hodinách výuky chemie žáků zákl. a stř. škol.
Keywords: chemie; předmětová didaktika; laboratorní technika; studium a výuka; chemistry; teaching school subjects; laboratory techniques; study and teaching; příručky; handbooks, manuals, etc