Chemie bez (m)učení : od molekul k prvkům: chemie v každodenním životě : fascinující sloučeniny a reakce - Levy, Joel, 1971- (Grada, 2012)
Historický vývoj chemie, vysvětlení chemických pojmů od nejzákladnějších až po komplikované zákony hmoty.
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
Keywords: chemie; dějiny chemie; chemistry; history of chemistry; populárně-naučné publikace; popular works