Chemie bez (m)učení : od molekul k prvkům: chemie v každodenním životě : fascinující sloučeniny a reakce - Levy, Joel, 1971- (Grada, 2012)
Historický vývoj chemie, vysvětlení chemických pojmů od nejzákladnějších až po komplikované zákony hmoty.