Jedlé rostliny v přírodě - Beiser, Rudi, 1960- (Knižní klub, 2014)
Drobná knížka nabízí přes 140 druhů rostlin, které jsou jedlé a dostupné v přírodě.
Obsahuje rejstřík
Keywords: jedlé plané rostliny; flóra -- Evropa střední; edible wild plants; flora -- Europe, Central; atlasy; atlases