Prvky : obrazový průvodce všemi známými atomy ve vesmíru - Gray, Theodore W. (Slovart, 2012)
Přehled prvků, řazený podle pořadí v periodické tabulce prvků. Každý je představen na samostatné fotografii a podrobně popsán, doplněno zajímavostmi.
Keywords: periodická soustava prvků; chemické prvky; periodic system of elements; chemical elements; populárně-naučné publikace; obrazové publikace; popular works; pictorial works