Prvky : obrazový průvodce všemi známými atomy ve vesmíru - Gray, Theodore W. (Slovart, 2012)
Přehled prvků, řazený podle pořadí v periodické tabulce prvků. Každý je představen na samostatné fotografii a podrobně popsán, doplněno zajímavostmi.