Velká encyklopedie vědy : fyzika, chemie, biologie - Stockley, Corinne (Fragment, 2003)
Obrázková encyklopedie fyziky, chemie a biologie.
4. dotisk z r. 2012
Název z obálky
Keywords: biologie; fyzika; chemie; biology; physics; chemistry; příručky; handbooks, manuals, etc.