Moderní výuka chemie - Mokrejšová, Olga, 1958- (Triton, 2009)
Metodická příručka pro učitele chemie na základních a středních školách přináší nejen informace o vývoji výuky chemie a systému současného chemického vzdělávání, ale především popis nejrůznějších metod práce učitelů a žáků.
Keywords: chemie; studium a výuka; předmětová didaktika; chemistry; study and teaching; teaching school subjects; příručky; handbooks, manuals, etc