Stručná historie času v obrazech - Hawking, Stephen, 1942-2018 (Argo, 2002)
Populárně vědecká publikace anglického fyzika vysvětluje vznik a podstatu vesmíru, problematiku času a prostoru, teorii černých děr a další otázky.