Stručná historie času : od velkého třesku k černým dírám - Hawking, Stephen, 1942-2018 (Argo : Dokořán, 2007)
Populárně vědecká publikace anglického fyzika vysvětluje vznik a podstatu vesmíru, problematiku času a prostoru, teorii černých děr a další otázky.
Přeloženo z angličtiny
Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík
Keywords: vesmír; kosmologie; gravitace; universe; cosmology; gravity; populárně-naučné publikace; popular works