Malý vědec : experimenty, které můžete provádět i doma - Senćanski, Tomislav (Edika, 2012)
Knížka plná jednoduchých a zábavných pokusů, které ověří některé fyzikální zákony. Určeno dětem od 8 do 15 let.
Přeloženo ze srbštiny
Keywords: fyzikální pokusy; chemické pokusy; physical experiments; chemical experiments; příručky; publikace pro děti; handbooks, manuals, etc; children's literature