Barvy : vidět - prožívat - rozumět - Seiler-Hugova, Ueli, 1942- (Wald Press, 2009)
Kniha je meditativního rázu a popisuje vnější a vnitřní pozorování barev. Poskytuje úvod do tématu barev i přehled o barvách, jejich vnímání a významu.