Nobelovy ceny a přírodní vědy - Norrby, Erling, 1937- (Academia, 2013)
Přehled nositelů Nobelových cen z oblasti přírodních věd, zejména z chemie, fyziologie a medicíny.
Keywords: monografie; monographs; 1901-2009; 20.-21. století; Nobelova cena (ocenění) -- 20.-21. století; nositelé cen a vyznamenání -- 20.-21. století; přírodní vědy; Nobel Prizes -- 20th-21st centuries; laureates -- 20th-21st centuries; natural sciences