Fyzika v kostce : pro střední školy - Lank, Vladimír, 1944-; Vondra, Miroslav, 1939- (Fragment, 2007)
Stručný přehled středoškolského učiva z fyziky vhodný jako studijní materiál na přípravu k maturitě či přijímacím pohovorům na vysokou školu.
Na obálce: přepracované vyd., doplněno o otázky a testy
Keywords: fyzika; učivo středních škol; physics; secondary school curriculum; přehledy; příručky; surveys; handbooks, manuals, etc