Fyzika v kostce : pro střední školy - Lank, Vladimír, 1944-; Vondra, Miroslav, 1939- (Maturita v kostce, 2007)
Stručný přehled středoškolského učiva z fyziky vhodný jako studijní materiál na přípravu k maturitě či přijímacím pohovorům na vysokou školu.