Zlatá kniha komunikace - Gruber, David, 1955- (Gruber - TDP, 2012)
Autor se ve své příručce snaží poskytnout úplný výčet základních komunikačních znalostí a dovedností.
Keywords: interpersonální komunikace; interpersonální konflikty; rétorika; asertivita; interpersonal communication; interpersonal conflicts; rhetoric; assertiveness; příručky; handbooks, manuals, etc