Průvodce sonografií : kapesní atlas - Block, Berthold (Grada, 2005)
Obrazová publikace seznamuje s anatomií sonografických řezů, je vhodným doplňkem k učebnici sonografie.
Přeloženo z němčiny
V pub. též logo Avicenum
Keywords: diagnostické zobrazovací metody; ultrasonografie; diagnostic imaging methods; ultrasonography; atlasy; atlases