Cukr a bič nefungují : vybudujte si kulturu zapojení zaměstnanců na principech respektu - Marciano, Paul L. (Motiv Press, 2013)
Hlavní principy metody RESPEKTU, která umožní zvýšení produktivity zaměstnanců a efektivnější řízení. Příručka pro řídící pracovníky.
Keywords: pracovní motivace; psychologie řízení; kultura organizace; participativní management; pracovní spokojenost; employee motivation; psychology of management; corporate culture; participative management; job satisfaction; příručky; handbooks, manuals, etc