Velký slovník anglicko-český, česko-anglický Vel'ký slovník anglicko-slovenský, slovensko-anglický (Lingea, 2008)
Aktuální a ověřená slovní zásoba rozšířená o rozsáhlou odbornou terminologii z technických i přírodních věd, ekonomiky a práva. Většina hesel namluvena rodilým mluvčím. Přehledné zobrazení hesel včetně odkazů na příbuzná slova. Jazykový software Lexicon umožňuje rychle vyhledat slova ve všech tvarech, podle výslovnosti, v obsahu jiných hesel, bez nutnosti přepínat mezi jazyky. Umožňuje učení a procvičování slovíček z různých tematických okruhů. Snadno se ovládá a jednoduše spolupracuje s jinými programy
Keywords: angličtina; čeština; slovenština; English language; Czech language; Slovak language; vícejazyčné překladové slovníky; CD-ROM; polyglot translation dictionaries