CSS okamžitě - Lazaris, Louis (Computer Press, 2014)
Přehledná a srozumitelná publikace seznamuje s používáním kaskádových stylů. Čtenář by po přečtení měl být schopen navrhnout vzhled a formu webové stránky, formátovat písma, používat efekty včetně stínů a průhlednosti, používat jednodušší animace apod., včetně ověření správnosti kódu a jeho zobrazení v různých webových prohlížečích. Kniha je určena především začínajícím webovým návrhářům a předpokládá základní znalost kódovacího jazyka HTML. Obsahuje množství praktických ukázek kódu jazyka CSS a doplňujících obrázků.