Online marketing (Computer Press, 2014)
Přehledná publikace nabízí detailní přehled o využití internetového marketingu za účelem podnikání. Nezávislí experti přibližují historii SEO, PPC reklamu, webovou analytiku, teorii a praxi marketingu na sociálních sítích, videomarketingu, brandingu a využívání mobilních aplikací.