Makrobiotické těhotenství a péče o novorozeně - Kushi, Michio, 1926-2014; Kushi, Aveline, 1923-2001 (Triton, 2014)
Nejpodrobnější a nejkompletnější návod na přirozené těhotenství, porod a péči o miminko z pera manželů Kushiových, kteří na těchto principech sami vychovali pět svých dětí. Odborné dílo srozumitelné nejširší veřejnosti představuje téma příchodu nové lidské bytosti na svět jako nanejvýš radostnou událost, s níž se sice pojí určitá rizika, ale těm je možné snadno předejít i bez pomoci moderní medicíny a farmacie - pokorným sladěním životního stylu s řádem vesmíru a náležitou úpravou stravy. Nakladatelská anotace. Kráceno.