Dynamika křesťanské tradice - Vokoun, Jaroslav, 1956- (Centrum pro studium demokracie a kultury, 2013)
Filozofická studie českého teologa se zabývá pohledem humanitních a společenských věd na křesťanské duchovní tradice a křesťanskou teologii.
Keywords: křesťanská teologie -- interdisciplinární aspekty; duchovní tradice -- interdisciplinární aspekty; vědecká metodologie; společenské vědy; věda a víra; Christian theology -- interdisciplinary aspects; spiritual traditions -- interdisciplinary aspects; scientific methodology; social sciences; science and belief; studie; studies