Dynamika křesťanské tradice - Vokoun, Jaroslav, 1956- (Quaestiones quodlibetales, 2013)
Filozofická studie českého teologa se zabývá pohledem humanitních a společenských věd na křesťanské duchovní tradice a křesťanskou teologii.