Czech action art : happenings, actions, events, land art, body art and performance art behind the iron curtain - Morganová, Pavlína, 1974- (Karolinum, 2014)
Vznik a vývoj akčního umění, jeho formování a přehled akcí v českém prostředí od konce 50. let až do současnosti.
Přeloženo z češtiny?
Keywords: monografie; monographs; 1960-1989; 20. století; české umění -- 20. století; akční umění -- Česko; Czech art -- 20th century; action art -- Czechia