Veřejné finance v České republice: teorie a praxe - Lajtkepová, Eva, 1963- (Akademické nakladatelství CERM, 2013)
Monografie se snaží přiblížit systém veřejných financí České republiky.
Keywords: veřejné finance -- Česko; public finance -- Czechia; monografie; monographs