Dějiny čínského myšlení - Cheng, Anne, 1955- (DharmaGaia, 2006)
Monografie rekapituluje vývoj čínského myšlení od jeho počátků ve druhém tisíciletí až po počátek 20.století.
Vychází v rámci výzkumného záměru MSM00216220824 Základy moderního světa v zrcadle literatury a filosofie řešeného na FF UK
Keywords: čínská filozofie; dějiny filozofie -- Čína; filozofické myšlení -- Čína; náboženské učení -- Čína; čínská literatura; dějiny civilizace -- Čína; Chinese philosophy; history of philosophy -- China; philosophical thought -- China; religious doctrines -- China; Chinese literature; history of civilization -- China; studie; výňatky; komentáře; studies; excerpts; commentaries