Innovation of the course Regional structures and development of the Czech Republic studying text - Novosák, Jiří, 1979- (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2013)
"Studijní opora představuje anglický ekvivalent ke studijní opoře předmětu Regionální struktury a rozvoj České republiky. Jednotlivé kapitoly studijní opory se věnují jak východiskům rozvojových problémů regionů České republiky, tak dále pak aktuálním problémům ekonomiky a jejich dopadům na jednotlivé sektory národního hospodářství. Hodnocení regionálních struktur je zasazeno do širších vztahů aktérů a nástrojů regionálního rozvoje, což studujícím poskytuje poznatky pro identifikaci a formulaci relevantních rozvojových možností v různých tematických oblastech."--Autorská anotace
Nad názvem: Projekt inovace výuky regionálního rouzvoje CZ.1.07/2.2.00/28.0012
Keywords: regionální rozvoj -- Česko; regionální ekonomie -- Česko; regional development -- Czechia; regional economics -- Czechia; učebnice vysokých škol; elektronické knihy; textbooks (higher); electronic books