Bezpečnost informačních systémů - Jašek, Roman, 1965-; Malaník, David, 1984- (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2013)
"Skripta představují soubor studijních textů zabývajících se a popisujících především oblasti spojené s bezpečnostními informačními systémy a bezpečnostními prvky IT infrastruktury. Je zde rozvedena problematika použití šifrování a certifikátů pro zabezpečení IT systémů. Dále jsou řešeny otázky bezpečnostních auditů. Jedná se o ucelený pohled na problematiku zabezpečení IT infrastruktury od nejnižších prvků až po komplexní systémy, které tyto jednotlivé prvky sdružují do plně funkčních celků."--Autorská anotace
Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta aplikované informatiky
Keywords: informační bezpečnost; ochrana dat; kryptografie; šifrování; information security; data protection; cryptography; data encryption; učebnice vysokých škol; elektronické knihy; textbooks (higher); electronic books