Projektování integrovaných systémů - Valouch, Jan, 1971- (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2013)
"Skripta představují soubor studijních textů zabývajících se a popisujících především oblasti spojené s projektováním integrovaných poplachových systémů. Popis jednotlivých typů, struktur a systémových požadavků na integrované poplachové systémy je doplněn souhrnem informací o problematice systémové integrace. Stěžejní část textu představuje klasifikace a popis hardwarových a softwarových způsobů integrace. Závěr představuje pojednání o návrhu funkcí integrovaných poplachových systémů."--Autorská anotace
Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta aplikované informatiky
Keywords: automatické řízení; automatizované systémy řízení; poplachové a varovné systémy; zabezpečovací technika; elektrické zabezpečovací systémy; systémová integrace; automatic control; automatic control systems; alarm and warning systems; security technology; electronic security systems; učebnice vysokých škol; elektronické knihy; textbooks (higher); electronic books