Robotika - Úředníček, Zdeněk, 1950- (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2012)
"Učební texty jsou kompletní učební pomůckou pro předmět Robotika v navazujícím magisterském studiu na Fakultě aplikované informatiky UTB ve Zlíně. Měly by sloužit k získání znalostí a díky řadě příkladů i dovedností v oblasti kinematiky a hlavně dynamiky a řízení, resp. regulace pohybových systémů průmyslových robotů a manipulačních a zčásti i mobilních podsystémů robotů servisních."--Autorská anotace
Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta aplikované informatiky
Keywords: robotika; roboty; robotické systémy; průmyslové roboty; manipulátory; robotics; robots; robotic systems; industrial robots; manipulators; učebnice vysokých škol; elektronické knihy; textbooks (higher); electronic books