Nová éra řízení lidských zdrojů - ze servisu partnerem : šest kompetencí pro HR budoucnosti - Ulrich, David, 1953- (Grada, 2014)
Může řízení lidských zdrojů napomáhat samotnému „podnikání firmy“? Ano, může a musí. A právě způsoby, jak toho může dosáhnout, jsou náplní této knihy. Překlad „bible“ HR business partneringu „HR From the Outside In“ je plný rad a doporučení směrujících pracovníky řízení lidských zdrojů tak, aby dokázali přinášet organizaci skutečnou hodnotu. Tato kniha vás naučí šesti klíčovým dovednostem řízení lidských zdrojů, od umění být strategickým pozicionérem až po roli inovátora a integrátora HR. Zjistíte, jak rozvíjet pracovníky HR, aby fungovali jako vysoce výkonní a plnohodnotní business partneři, jak nastavit strukturu oddělení řízení lidských zdrojů, aby přinášelo maximální hodnotu, nebo co je třeba pro udržení konkurenceschopnosti a aktuálnosti v neustále se rozšiřujícím světě pracovníků HR. Nakladatelská anotace.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: personální management; lidský kapitál; personnel management; human capital; kolektivní monografie; collective monographs