Knížka o vkusu - Kusák, Alexej, 1929-2017 (Mladá fronta, 1959)
O otázkách vkusu a nevkusu v nejrůznějších oblastech průmyslové výroby, v odívání, architektuře, bytovém zařízení i o významném podílu umělce-výtvarníka na vytváření estetických hodnot průmyslového zboží.
V textu. fot. různých autorů
20250 výt.
Vysvětl.
Keywords: vkus; eseje; životní styl; spotřební zboží; DESIGN; estetická výchova