catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Analýza marketingového komunik...
Description
Analýza marketingového komunikačního mixu ve firmě Jiří Šašinka - HORS bakalářská práce
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Tomanová, Petra
(Dissertant)
Other Authors:
Podaná, Michaela, 1978-
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2004
Subjects:
Jiří Šašinka - HORS (Hodonín, Česko)
cukrovinky
marketingový mix
podpora prodeje
reklama
výrobci
bakalářská práce
Physical Description:
61 l. [10] l. příl. : il.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologie cukrovarnictví : technologie cukrovinek
by: Bretschneider, Rudolf, 1913-1985, et al.
Published: (1984)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Zavádění nových výrobků na trh firmou Ferrero Česká, s.r.o.
by: Veselá, Helena
Published: (2002)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologie čokolády a cukrovinek
by: Čopíková, Jana, 1943-
Published: (2020)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Analýza marketingového komunikačního mixu
by: Daňková, Hana
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
The science of sugar confectionery
by: Edwards, W. P.
Published: (2000)
×
Loading...