Slovník anglických frázových sloves a odvozených jmenných složenin - Valeška, Jan (Argo, 2014)
10 000 hesel netradičně řazených podle částic (adverbial particles). Nejrozsáhlejší přehled anglických frázových sloves s českými ekvivalenty a ilustračními příklady. Důraz na současnou angličtinu, spisovné, hovorové i slangové výrazy, žurnalismy a odborné termíny, navíc normalizované tvary
Keywords: angličtina; frázová slovesa; čeština; English language; phrasal verbs; Czech language; dvojjazyčné překladové slovníky; bilingual translation dictionaries