Procesní řízení pro manažery : jak zařídit, aby lidé věděli, chtěli, uměli i mohli - Fišer, Roman (Grada, 2014)
Procesní řízení a jeho zavádění ve firmách nebo jiných organizacích.
Keywords: procesní management; process management; monografie; monographs