Bezpečnostní a krizový management na regionální úrovni Security and Crisis Management on the Regional Level : mezinárodní konference konaná ve spolupráci s Fakultou špeciálného inžinierstva ŽU v Žilině : 5.-6.9.2012 - Koch, Jiří (Univerzita Tomáše Bati, 2012)
Sborník a materiály z 1. ročníku konference na téma Řešení krizových stavů a situací na regionální úrovni (Crisis states and crisis situations solution on the regional level)
Název z disku
Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení
Keywords: krizové situace; krizový management; bezpečnostní management; kritická infrastruktura; územní samospráva; civilní ochrana -- Česko; civilní ochrana -- Slovensko; crisis situations; crisis management; safety management; critical infrastructure; regional administration; civil defense -- Czechia; civil defense -- Slovakia; sborníky konferencí; CD-ROM; proceedings of conferences