Dysortografie - Jucovičová, Drahomíra, 1962- (Metody reedukace specifických poruch učení, 2012)
Metodická příručka zaměřená na projevy, diagnostiku i prevenci specifické poruchy pravopisu (dysortografie). Kniha je vhodným vodítkem jak pro rodiče a učitele, tak i pro kvalifikované speciální pedagogické a psychologické pracovníky