Praktický průvodce cukrovkou : co byste měli vědět o diabetu - Psottová, Jana, 1961- (Maxdorf, 2012)
Kniha určená široké veřejnosti srozumitelně vysvětluje příčiny vzniku cukrovky, její léčbu a prevenci.
Podnázev III. dílu: srozumitelná příručka pro nemocné a jejich blízké
Keywords: diabetes mellitus; terapie; komplikace (lékařství); prevence onemocnění; therapy; complications of diseases; prevention of diseases; příručky; handbooks and manuals