Právnický slovník anglicko-český a česko-anglický (Lingea, 2008)
Elektronická verze slovníků vydaných knižně nakladatelstvím Linde. Vychází ze všech právních odvětví, specializuje se na obchodní právo a příbuzné obory, 12 500 hesel, příklady užití a fráze, tabulky tvarosloví, rychlé hledání včetně fulltextu, v libovolném tvaru, okamžitý překlad po najetí kurzoru myši nebo umístění slova do schránky
Název z disku
Keywords: právo; angličtina; čeština; oborová terminologie; law; English language; Czech language; terminology (professional); dvojjazyčné překladové slovníky; terminologické slovníky; CD-ROM; bilingual translation dictionaries; terminological dictionaries