Právnický slovník anglicko-český a česko-anglický (Lingea. Lexicon 5, 2008)
Elektronická verze slovníků vydaných knižně nakladatelstvím Linde. Vychází ze všech právních odvětví, specializuje se na obchodní právo a příbuzné obory, 12 500 hesel, příklady užití a fráze, tabulky tvarosloví, rychlé hledání včetně fulltextu, v libovolném tvaru, okamžitý překlad po najetí kurzoru myši nebo umístění slova do schránky