Technický slovník anglicko-český, česko-anglický (Lingea, 2010)
Terminologie všech oborů vědy a techniky (47 000 hesel, 63 000 významů, 87 000 slovních spojení), rychlé hledání včetně fulltextu, v libovolném tvaru, okamžitý překlad po najetí kurzoru myši nebo umístění slova do schránky. Obsahuje též anglicko-slovenský a slovensko-anglický slovník
Název z pouzdra
Keywords: technika; angličtina; čeština; slovenština; oborová terminologie; technology; English language; Czech language; Slovak language; terminology (professional); vícejazyčné překladové slovníky; terminologické slovníky; DVD; polyglot translation dictionaries; terminological dictionaries