Technický slovník anglicko-český, česko-anglický (Lingea. Lexicon 5, 2010)
Terminologie všech oborů vědy a techniky (47 000 hesel, 63 000 významů, 87 000 slovních spojení), rychlé hledání včetně fulltextu, v libovolném tvaru, okamžitý překlad po najetí kurzoru myši nebo umístění slova do schránky. Obsahuje též anglicko-slovenský a slovensko-anglický slovník