Výzkumné metody v pedagogické praxi - Gulová, Lenka, 1965-; Šíp, Radim, 1975- (Grada, 2013)
Přehled vybraných analytických metod, jež lze využít k výzkumu pedagogické reality (zakotvená teorie, analýza konstituce významů, diskurzní analýza a další).
Keywords: pedagogický výzkum; vědecká metodologie; educational research; scientific methodology; kolektivní monografie; collective monographs